Pragmatike, e qëndrueshme dhe efikase
WuJing është zgjedhja juaj më e mirë

Minierat e pjesëve nën karrocë
Përmirësimi i performancës së ciklit jetësor dhe rritja e përfitimit

Pjesë grirëse për riciklimin e metaleve
Përmirësimi i performancës së ciklit jetësor dhe rritja e përfitimit

Polic minierash dhe pjesë këmbimi
Përmirësimi i performancës së ciklit jetësor dhe rritja e përfitimit

ne jemi Wujing

Ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.

Të kërkojë një kuotë

Produktet e veçuara

Ne kemi një sipërfaqe prej 150,000 m², 5 fabrika, 11 sektorë dhe më shumë se 800 punonjës.Prodhimi mujor prej më shumë se 3,000 ton, prodhimi vjetor është maksimumi 45,000 ton.Ne kemi të gjitha llojet e pajisjeve profesionale në shkallë të gjerë, ekipe teknike profesionale dhe ekipe shërbimi për të ndërmarrë produkte të personalizuara të kërkuara nga klientët.
shikoni më shumë

Lajmet e fundit

 • Çfarë ndikon në jetëgjatësinë e pjesëve të konsumuara

  Çfarë ndikon në jetëgjatësinë e pjesëve të konsumuara

  17 tetor, 22
  Veshja prodhohet nga 2 elementë që shtypen kundër njëri-tjetrit midis një astari dhe materialit dërrmues.Gjatë këtij procesi, materialet e vogla nga secili element shkëputen.Lodhja materiale është një pengesë...
 • Aplikimi i burimeve të kuarcit në industrinë fotovoltaike

  Aplikimi i burimeve të kuarcit në fotov...

  17 tetor, 22
  Kuarci është një mineral oksid me strukturë kornizë, i cili ka përparësitë e fortësisë së lartë, performancës kimike të qëndrueshme, izolimit të mirë termik etj. Përdoret gjerësisht në ndërtim, makineri, me...

Pse na zgjodhet ne?

Si një shkritore profesionale me një histori prej më shumë se 30 vjetësh, WUJ i ka kushtuar gjithmonë vëmendje cilësisë së produktit dhe zhvillimit të produktit.Ajo ka jo vetëm një numër të madh pajisjesh profesionale, por edhe një ekip prodhimi të fortë dhe me përvojë, ekip mbështetës teknik, ekip të inspektimit të cilësisë dhe ekip të shërbimit të shitjeve.
ne jemi buildwall

Ne i kemi transformuar idetë në projekte me çmime.

Të kërkojë një kuotë