Dizajn & Inxhinieri

Dizajn dhe Inxhinieri WUJ

Mbeshtetje teknike

Ne kemi shumë inxhinierë me përvojë të mbështetjes teknike.Ata mund të përdorin me mjeshtëri Solidworks dhe softuer të tjerë për të analizuar vizatimet për të siguruar që kapaciteti prodhues i WUJ mund të plotësojë kërkesat e vizatimeve ose të parashtrojë sugjerime konstruktive.Inxhinierët tanë gjithashtu mund të konvertojnë skica, vizatime ose skedarë dhe modele AutoCAD në formatin Solidworks.Inxhinieri gjithashtu mund të masë profilin e konsumimit të pjesëve të konsumuara dhe ta krahasojë atë me pjesët e reja.Duke përdorur informacionin e mbledhur në këtë proces, ne mund të optimizojmë dizajnin e pjesëve zëvendësuese për të zgjatur jetën e tyre të konsumimit.

Dizajn-&-Inxhinieri1
Dizajn-&-Inxhinieri2
Dizajn-&-Inxhinieri3
Dizajn-&-Inxhinieri4

Dizajn teknologjik

Ne gjithashtu kemi një departament të veçantë të projektimit teknologjik.Inxhinierët e departamentit të procesit hartojnë procesin e tyre të veçantë të derdhjes për çdo produkt të ri dhe optimizojnë më tej produktet në proces sipas reagimeve nga departamenti i prodhimit dhe departamenti i inspektimit të cilësisë.Sidomos për disa produkte komplekse ose produkte që janë të lehta për të shkaktuar probleme gjatë procesit të derdhjes, inxhinierët e Departamentit të Procesit do të kryejnë teste simuluese mbi produktet për të siguruar cilësinë e produktit në masën më të madhe.

Dizajn-&-Inxhinieri5

Krijimi dhe kontrolli i modeleve

Ne ofrojmë një model shërbimi të plotë duke bërë nga modelet e pllakave të shkrepjes së aluminit CNC të përdorura në prodhime me volum të lartë, deri në modele druri me peshë të derdhur 24 ton, të bëra me mjeshtëri nga mjeshtrit e drurit.

Ne kemi një punëtori të veçantë të mykut të drurit dhe një ekip të prodhimit të mykut me inspektim të pasur.Ata punojnë ngushtë me ekipin e mbështetjes teknike, ekipin e projektimit të procesit dhe departamentin e inspektimit të cilësisë për të ofruar një formë të përsosur për derdhjen e mëvonshme të produkteve.Mjeshtëria e tyre është ajo që shton arsyen pse pjesët tona të veshjes janë kaq cilësore.Sigurisht, ne dëshirojmë të falënderojmë gjithashtu kolegët tanë në Departamentin e Inspektimit të Cilësisë për inspektimin e tyre të rreptë të kallëpeve për t'u siguruar që çdo kallëp plotëson kërkesat e vizatimeve.

Dizajn-&-Inxhinieri6
Dizajn-&-Inxhinieri7
Dizajn-&-Inxhinieri8
Dizajn-&-Inxhinieri9